Asuntorakentaminen

ASUNTO OY SOMERON RAADELMANTIE

Uudet viihtyisät ja valoisan ilmeikkäät asuinkerrostalot Somerolla!

Asunto Oy Someron Raadelmantie rakennetaan Someron ydinkeskustan pääraitin -Joensuuntien - tuntumaan lähelle kaikkia palveluita ja sujuvien liikenneyhteyksien varteen. Välittömässä läheisyydessä sijaitsevat mm. linja-autoasema, kirjasto, koulukeskus, palloiluhalli ”Monari”, sekä uusi uimahalli ”Loiske”. Myös kaupungin hallintorakennukset ja suurimmat liikekeskukset sekä pankit sijatsevat lähellä Joensuuntien varrella.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous Tutustu esitteeseen

As Oy Someron Raadelmantie, sekä tontille myöhemmin rakennettava toinen asunto-osakeyhtiö sijaitsevat Joensuuntien ja Raadelmantien kulmassa. Asuinkerrostalot rakennetaan Raadelmantien ja Joensuuntien suuntaisina. Ne elävöittävät keskustan pääraittia jalkakäytävälle avautuvin liikehuoneistoin, sekä asuinkerrosten parvekkein. Asuinrakennukset suojaavat leikki- ja oleskelupihaa, jolta on suora ja turvallinen yhteys tonttia etelässä rajaavalle kevyen liikenteen raitille. Tontin länsiosassa sijaitseva autopaikoitus rajaa luontevasti piha-aluetta Kiiruuntien suuntaan. Ajoyhteys tontille on järjestetty Raadelmantieltä.

Raadelmantie julkisivu Raadelmantie asemapiirustus

RS-pankki: Someron Säästöpankki

Esittely ja myynti: Someron Asuntokeskus Oy

Mikäli kuluttajan ja yrityksen välille tulee erimielisyyksiä, joita ei saada ratkaistuksi osapuolten välisellä neuvottelulla, laki kuluttajariitalautakunnasta mahdollistaa asunnon kauppaan liittyvien asioiden käsittelyn kuluttajariitalautakunnassa (www.kuluttajariita.fi).