Sisäilmakorjaukset tiivistyksistä saneerauksiin

Sisäilmakorjaukset kunnille ja kaupungeille Varsinais-Suomen ja Länsi-Uudenmaan alueella. Meiltä saat rakennuksen tilanteesta riippuen tiivistyskorjaukset, ilmanvaihtotyöt, purut, saneeraukset ja laajennukset. Olemme nopealiikkeinen ja joustava toimija, joka tekee työn kustannustehokkaasti ja laadukkaasti.

JÄTÄ TÄSTÄ TARJOUSPYYNTÖ

Kohteita, joissa olemme tehneet sisäilmakorjauksia

Sauvon koulukeskus 2020
Hermannin koulu, Salo 2019
TYKS/Salon sairaala 2018 (laboratorion saneeraus)
Sammatin koulu, Lohja 2015 (tiivistyskorjaukset osana saneerausurakkaa)
Paanan koulu, Jokioinen 2015

Paanan koulu, Jokioinen Paanan koulu, Jokioinen

Olemme tehneet sisäilmakorjauksia muun muassa Paanan koululla Jokioisilla.

Ongelmat sisäilmassa ovat monen tekijän summa

Sisäilmaongelmat syntyvät yleensä monen tekijän yhteisvaikutuksesta. Rakennuksen sisäilmaan vaikuttavat esimerkiksi rakenteet, ilmastointi, rakennustavat ja puutteellinen huolto.

Myös muuttuva ilmasto asettaa omat haasteensa, sillä rakennusten kosteuskuorma on etenkin eteläisessä Suomessa ympärivuotinen. Muun muassa tästä syystä sisäilmaongelmat tulevat todennäköisesti lisääntymään tulevaisuudessa.

Korjaukset laadukkaasti suunnitelmien mukaan

Toteutamme sisäilmakorjauksia julkiselle sektorille, mutta voimme auttaa myös ongelman parissa painivia yrityksiä. Olemme mielellämme mukana projektissa alusta pitäen, jotta löydämme parhaat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut.

Toteutamme urakan aina suunnitelmien pohjalta. Meillä on lähes 10 vuoden kokemus sisäilmakorjauksista, joten olemme luotettava kumppani. Oli kyseessä sitten tiivistyskorjaukset, ilmanvaihtotyöt tai purku ja saneeraus, toteutamme urakan ammattitaidolla ja kohteen vaatimusten mukaan.

JÄTÄ TÄSTÄ TARJOUSPYYNTÖ