Työntekijöidemme kokemuksia

”24 vuoden aikana olen päässyt tekemään monenlaista hommaa ja etenemään työurallani. Aloitin kirvesmiehenä ja nyt toimin työpäällikkönä. Ojarannalla on hyvät etenemismahdollisuudet, jos niin haluaa. Meillä on mielenkiintoisia projekteja ja hyville työntekijöille riittää aina töitä.”

Marko Seitz, työpäällikkö

”Täällä on hyvä olla, olen ollut 10 vuotta töissä Ojarannalla. Aloitin rakennusmiehenä, tapaturman jälkeen muuntokoulutuksen kautta valmistuin rakennusteknikoksi ja teen nykyään mestarin hommia työnjohtajana. Rakastan työtäni ja työporukka on tosi hyvä. Täällä ei ole ollut ikinä ongelmia kenenkään kanssa. Ojarannalla toimii kaikki asiat tosi hyvin. Meillä pidetään huoli aina myös uusista työntekijöistä eikä ketään jätetä yksin.”

Muamer Petak, työnjohtaja

”Olen ollut Ojarannalla töissä 10 vuotta. Parasta on ollut se, että täällä on joka päivä ollut töitä, eikä suhdanteiden vaihtelut ole keikuttaneet tätä firmaa samalla lailla kuin isoissa firmoissa tapahtuu yt-neuvotteluiden muodossa. Se on ollut minulle tosi tärkeä homma, että on tiennyt että hommia riittää. Täällä porukka tuntee toisensa ja tietää toistensa toimintatavat. Tiedonkulku toimii sekä tili tulee aina oikein ja ajallaan, eli Ojaranta on luotettava työnantaja.”

 Jani Niinistö, pääluottamusmies

Hae meille töihin!

Meillä on jatkuva haku päällä, sillä kaipaamme hankkeisiimme hyviä tekijöitä. Riittää, että olet valmis tarttumaan toimeen. Voit työskennellä meillä myös toiminimellä, mikäli haluat tehdä töitä oman yrityksesi kautta. Omien työntekijöidemme kohdalla noudatamme rakennusalan työehtosopimusta.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen -. Lisätietoja saat Saku Kanasuolta numerosta 044 0323 169.

ojarannan rakennusojarannan rakennus